En riktig favorit hemma hos oss är sandwich och med tanke på att jag äntligen hittade ett recept på glutenfri sandwich förra året (Här) så kan hela familjen njuta av denna goding
Välj din favoritmüsli, eller blanda i torkad frukt, kärnor och nötter i samma mängd. Stäng sedan av ugnen och låt formen stå kvar på eftervärme tills form och "kaka" svalnat helt
Torka av dem med hushållspapper och lägg dem tätt på en plåt med bakplåtspapper. Chips (1 bakplåt)3-4 potatisarca 2 msk rapsolja (eller annan favoritolja)salt eller annan valfri kryddningSätt ugnen på 150 grader. Ställ in i mitten av ugnen och låt dem vara inne i ca 20 min. ca 2 msk rapsolja (eller annan favoritolja)salt eller annan valfri kryddning
Låt en bit fjälster vara tomt i början av korven. Man kan sedan välja om man vill göra en lång korv och dela av när man är klar, eller om man vill snurra efterhand
med lakritspulver eller smörkola-extrakt men jag valde att använda mig av bittermandelolja och vaniljpulver för jag tycker om smaken (blir som marsipan nästan) och det är saker som är enkla för er att hitta på ICA eller Coop
jag brukar alltid ha lite mer av smaken). 1. Vispa äggula och socker poröst. 2. Vispa Vaniljvispen tjock. 3. Blanda vaniljvispen, äggsmeten och smaktillsatsen
Jag blev faktiskt inte förvånad, då köttfärssås är något som oftast gillas av elever på högstadiet. Den hemmagjorda pastan är det centrala och just nu mitt nya dille
Ta av kastrullen från plattan och sila av rabarbersaften i en mindre kastrull. I helgen gjorde jag rabarbersaft och den blev väldigt god och inte för söt med en smak av rabarber och citron och det blev 1
Av min hemmagjorda Ringblomsolja blev det till slut Ringblomssalva. När salvan svalnat av och tjocknat lite går det fint att röra i några droppar eterisk olja om så önskas
Idag blir det en riktig favorit som kommer i repris. Smaka av med salt och peppar. Och det roliga i det här är att när jag står och lagar det här för andra gången, så tänker jag "Men blev det här så gott egentligen
Vid servering strör du på socker och bränner av med en brännare eller på grill i ugnen. Koka upp vaniljstången tillsammans med grädden och mjölken, ta av från plattan och låt svalna i 10 minuter. Fördela smeten i portionsformar och grädda i mitten av ugnen på 100 grader varmluft i 60-75 minuter tills det har stelnat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.