Varierar gärna Finn Crispenmed mina nya riskaksfavoriter - Friggs, med Havssalt och Chiafrön. Som att jämföra kvarg med creme fraiche på ett ungefär, haha
Koka upp gräddenmed sötning och smaksättning. Det är alltid lite tungt att behöva laga sin egen mat efter att ha blivit serverad i flera veckor menden här gången gick det faktiskt lite bättre
Nu är vi hemma och jag får äntligen göra mat, oxfilé pasta medriven parmesan blev det ikväll. Koka pastan färdig och häll sedan av vattnet, blanda pasta medden färdiga såsen, strö över riven parmesan och hackad basilika, servera
Skillnaden är väl bara att denälgen man får på tallrikarna där har sprungit i en närliggande skog medan jag måste köpa skav från frysdisken… Denna form av gryta kräver inte många komponenter för att bli god, den är helt enkelt utsökt i all sin enkelhet
Skillnaden är väl bara att denälgen man får på tallrikarna där har sprungit i en närliggande skog medan jag måste köpa skav från frysdisken… Denna form av gryta kräver inte många komponenter för att bli god, den är helt enkelt utsökt i all sin enkelhet
Det är precis det som händer här hemma just idag, det blir en knäckig päronpaj, helt gudomlig och perfekt att avnjutas meden klick grädde eller vaniljglass och en kopp kaffe
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.