Carbonaran är godast när den är alldeles nylagad,tillsammans med ännu mera Parmesan och givetvis nymalen svartpeppar, men funkar självklart även i matlådan dagen efter
Såklart tillbringar jag en hel del tid i köket under de här månaderna, bakar och lagar mat, inte så konstigt kanske, för det finns nästan inget mysigare än att tända massor av ljus, sätta på en panna kaffe och njuta av en smarrig kaka när mörkret faller utanför fönstret, myspys på högsta nivå liksom
Vill du ha rätten helt mjölkfri är iMAT ett utmärkt alternativ. Jag hade nämligen gjort en älskavsgryta och den gräddiga grytan gav mig känslan av att sitta i matbordet hemma hos mamma och pappa i Edsbyn
Vill du ha rätten helt mjölkfri är iMAT ett utmärkt alternativ. Jag hade nämligen gjort en älskavsgryta och den gräddiga grytan gav mig känslan av att sitta i matbordet hemma hos mamma och pappa i Edsbyn
Knäckig päronpaj, en riktig höstfavorit här hemma. Höstenfullkomligen exploderar runt om oss och den är lite som ett vackert dukat bord med väl genomtänkta detaljer och tänk det är precis just det vi behöver denna kyliga och mörka årstid, så mysigt med en sprakande brasa, levande ljus och krypa upp i en bylsig fåtölj och bara njuta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.