Så var vi hemma igen och allt är tvättat och klart för nästa resa. ) Fast det dröjer nog ett tag. Det är alltid lite tungt att behöva laga sin egen mat efter att ha blivit serverad i flera veckor men den här gången gick det faktiskt lite bättre
Eftersom vi är tokiga i mat så uppskattar vi verkligen att våra vänner också är det, och när vi är bjudna till Anne och Ingemar så vet vi alltid med all säkerhet att det kommer att serveras det godaste av det goda
salt, koriander, spiskummin, cayennepeppar, 5 myntablad, några kvistar persilja´(jag hade gärna tagit mer än några kvistar persilja men den tog slut här hemma)
Men jag tröttnar aldrig på grytor. Kanske den mest praktiska och goda maten man kan göra. Man kan variera den precis hur som helst efter smak och vad man har att tillgå
Härliga soliga fredag. Och snart är det helg. Inget jobb för denna helg i alla fall, men resa till Stockholm på söndag till min näringsterapeut, för att stämma av hur jag mår och mina "hälsoframsteg"
Nu är vi hemma. Postat av Elin torsdag 19/01 2017 kl. 19. 46 Kommentera. Hej igen vardagsmaten. Det tog oss mindre än ett dygn innan vi var inne i ekorrhjulet med skola och jobb igen
Jag har nog lite svårt att få nog av karréstekarna så här års och i samband med att plastpöjken var sugen på att laga mat tillsammans en söndag som denna så passade steken helt underbart bra
En ganska nyvunnen hobby här hemma hos oss är att grodda olika saker. Det är roligt för det händer saker så fort i glasburkarna och det är väldigt praktiskt att alltid ha lite groddar i kylen
Efter vintersolståndet fick jag kombucha av Österlenhäxan Shaeen Svanede. Kombucha sägs hr en avgiftande och renande effekt på kroppen, samtidigt som det enl
Här kommer två varianter på linsbiffar som jag har ätit i veckan. )#1 Tyckte linsbiffarna jag gjorde för ett tag sedan blev riktigt goda, men fetaost hade varit riktigt smaskigt att ha i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.