Hittade ett recept på DN som jag följde och så här gjorde jag. Remouladsås har jag faktiskt aldrig testat att göra själv men eftersom vi idag ska göra hemmagjorda fiskpinnar så tänkte jag att då måste vi ju ha remouladsås till
Lövbiff finns ju i var och varannan affär i Finland/Sverige men här kan de vara svåra att hitta. Igår såg jag emellertid att det fanns minute steaks, som de kallas här, på Waitrose så efter gymet idag så gick jag dit och köpte på mig en förpackning med två stekar
Kanelbullen är mitt nordiska köks oslagbara favorit. Värm mjölk och doppa fingret i vätska för att kolla om den har kroppsteperatur…ja följt det receptet till punkt och pricka
Härär det ströbröd med citronpeppar och örtsalt. Fisken som i det här fallet är vanlig hederlig torsk skuren i bitar, har helt enkelt doppats i uppvispat ägg som fått en dutt salt i sig innan också
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.