Tid ca 25 min / Fritös el panna 200 graderIngredienser. 2-3 potatisar/pers. Frityrolja (majs/rapsolja)saltSkala potatisen om du vill, annars är det även gott med skalet på då det sitter mycket smak i potatisskal
De här pommesen får du lägga lite extra tid på men det kommer det vara värt, receptet är en snabbare variant av Heston Blumenthals tredagarspommes, jag föredrar dock ganska smala pommes
Servera köttet med resten av rucolan, kryddsmöret och varma pommes frites. Skölj och skär potatisen i grova stavar och skölj dessa under rinnande vatten, ta upp och torka av väl
Det är här hemgjorda proteinbars är suveräna. bild från matfusk. nu. Jag får ofta frågan om jag kan rekommendera något mellanmål som är lätt att ta med sig och som håller bra en hel dag utan kylskåp
Hej på er snyggingar. Tänkte ge er ett sjukt bra tips. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltid lite nyttigare allternativ
Hej i solen. Fredag. Och inte vilken fredag som helst – jag går på semesteeeeer. ) Har jobbat galet mycket den här veckan så det ska bli extra skönt att komma hem ikväll
ex pommes frites, sallad och kebabsås. Denna lördag har nästan hela dagen bestått av matlagning till och från, jag har nämligen gjort hemmagjord kebab och det tog sin lilla tid
Sätt ugnen på 225 grader (du kan också grilla spetten). Skär köttet i tunna skivor eller strimlor. Blanda med resten av ingredienserna i en skål och låt stå och marinera
Sötpotatis "pommes frites". Sötpotatis "pommes frites". Först skulle jag bara vilja tacka alla underbara läsare för alla fina kommentarer på bloggen, Facebook och på mail
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.