Ett recept som går från blogg till blogg, men jag tror det är som med viskleken, ni vet den ena viskartill den andra osv och det som den sistai kedjan berättar är inte alls vad som viskades från början
Det är inte ofta jag ofta jag läser Kyrkanstidning (8 maj 2013) och än mer sällan jag citerar den, men när man får läsa att absinttillverkning sker ikyrkan har jag svårt att hålla fingrarna borta Absint är en i många fall mytomspunnen dryck. Den skapades i början av 1790-talet av doktor OrdinaireiSchweiz och … … Läs mer →
i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Planerade faktiskt kvällens middag redan i fredags, korsi taket. En liten slatt vittvin från musselkoket och ett paket ädelost från i julas fick smaksätta den planerade kycklinggrytan
Korsi taket. En del desserter är verkligen busenkla. Så enkla att man kan göra dem när sötsuget sätter in sent på kvällen eller om man spontant bjudit hem några på en bit mat
Ännu ett brödrecept från Mitt kök. En sconesvariant som Anette fixattillmidsommarbuffén. Blanda ihop vetemjöl, bakpulver, salt, riven ost och hackad gräslök i en degbunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.