Jag har längtat efter nässlor hela året – o nuär de äntligen här. Nässlor är så otroooooligt näringsrikt, så jag tycker absolut du ska ut och plocka på dig på en gång
Perfekt att laga och det brukar alltid bli en massa över, toppen att ha till kommande vecka. Nunär det börjar närma sig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss
Förhoppningsvis kommer det många, många fler framöver. Igår söndag åkte jag och mamma söderut för att besöka Tomatens Hus där vi åt den där ljuvliga tomatpajen och på väg tillbaka mot Halmstad gjorde vi ett stopp på café Utsikten där vi drack kaffe, åt kaka och njöt av utsikten
Du som tempererar kommer att få choklad över, men det är svårare att temperera små mängder. Låt det som blir över stelna och använd den sedan nästa gång du behöver smälta choklad
Soppa är ju så gott och i synnerhet fisksoppa, dessutom värmer det gott nunär det börjar bli kallt. Fördelen med mitt bästa fisksoppa-recept är att det tar vara på alla smaker och smakar helt ljuvligt
Det är verkligen den bästa fredagsmaten, snabbt och enkelt att förbereda och alla kan hjälpas åt. Tillsammans med en så där hundratusen andra svenskar ska vi ikväll äta TACOS
Balsamicocreme var väldigt gott att ringla över. Under vintern har det blivit mycket soppa som serverats, men det känner vi inte alls för vid denna tiden på året, även om det inte riktigt känns som någon högsommar än (just som jag skriver detta så börjar det falla droppar av modell XL utanför fönstret
Mättade fetter har länge ansetts som sämre än omättade fetter, men det är många som nu börjar ifrågasätta de gamla rapporterna som inte verkar ha någon riktig grund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.