0,5 kruka färsk timjan 100 g smör, rumstempererat 3 klyfta vitlök, rivna 1 citron, zest och saft 1 hel kyckling (à ca 1300 g) salt peppar. 1Potatispuré900 g mjöligpotatis, skalad (t ex King Edward eller mandelpotatis) 3 dl mjölk 50 g smör, rumstempererat 1 msk honung, flytande 1 msk dijonsenap 250 g haricots verts, tillservering
Blanda ihopmarinadenoch lägg kycklingentillsammansmedmarinadeni en plastpåse. Ta ut långpannan och lägg potatisoch de skurna grönsakerna runtom kycklingen
Blanda crème fraiche, soja, sambal oelek och grädde i en bunke och rör om. Lägg de frysta eller färska/tinadekycklingfiléernai en ugnsform där alla filéer får plats att liggabredvid varandra - för att de ska täckas jämnt av såsen
Rätten kan till största delen ochmed fördel förberedas dagen innan. Den medelhavsinspirerade laxrätten är perfekt vidmiddagarmed många gäster, t ex till stundande studentfester
Fågel ⁄ ReceptKycklingiugnmed ädelost – enkelt och gott. Kycklingiugnmed ädelost. Kycklingiugn är en enkel och snabb rätt som sköter sig mest själv men som blirfantastisk god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.