Hej alla. Fram emot kvällen sprack himlen upp, solen tittade fram, massor med glada männsikor var på plats, bra stämning, picknick med trevliga kollegor och framför allt en helt okej springtid (tack till en peppande svägerska
Låt kolan stelna i rumstemperatur, det tar några timmar. Ikväll startar Hela Sverige bakar 2016 och precis som tidigare år är det tolv amatörbagare som kommer slåss om titeln bästa hemmabagaren och precis som vanligt är det Birgitta och Johan som är expertjury och kommer utse vem som värd den åtråvärda titeln och precis som vanligt kommer Tilde vara den som leder programmet och peppar och stöttar deltagarna när de blir stressade och tappar fotfästet en smula
sverigelimpa. Recept matbröd, limpor & frallor. Sen är jag redo att ta ta tag i dagen, idag hann jag med att baka lite matbröd innan jobbet, två Sverigelimpor, kan varmt rekomendera dom så otroligt goda
Ställ in i kylen i 3-4 timmar. Smält smöret i en kastrull och låt det svalna. Mixa digestivekexen och häll det smälta smöret över dem, blanda försiktigt
HejHej. RIMMAD SKREI, BLOMKÅLSPURÉ, BETOR & SYRLIG DILLSÅS. Det var Norges Sjömatråd, som utlyst en tävling för ett antal bloggare, att göra “Sveriges bästa Skreirecept”
Så himla bra att få med sig i veckohandlingen eftersom den håller hela veckan i kylskåpet. lite grönsaker – vi hade gröna ärtor, strimlade brytbönor, ja lite rödlök också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.