Servera med ris, potatis, grönsaker. Lägg de frysta eller färska/tinade kycklingfiléerna i en ugnsform där alla filéer får plats att ligga bredvid varandra - för att de ska täckas jämnt av såsen
4 600 g kycklinglårfilé 400 g morötter 2 msk smör 3 msk vetemjöl 5 dl vatten 1/2 dl vispgrädde 1 hönsbuljongtärning 2 msk ättiksprit (12 %) 1/2 tsk salt 1 dl finskuren dill 150 g strimlade salladsärter Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Servera med klyftpotatis och broccoli. Stek ca 500 g kycklingfiléer i 2 msk smör. Strö 125 g knaperstekt bacon och 2 msk hackad gräslök över kycklingen. 500 g kycklingfiléer
Krydda kycklingenmed salt. Servera med grön sallad, bröd eller ris. Lägg på kycklingbitarna. Vänd kycklinglåren 1-2 gånger under tiden. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 511 1 förpackning kycklinglår, 900 g. 4-5 medelstora potatisar
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.