Vi fyllde vagnen med korv, kalkon, olika ostar, grönsaker, såser och annat smaskigt och jag sprang även på färska havskräftoroch blev såååå sugen på att testa dessa
Smaksätt med salt och vitpeppar. Garnera med dill. Skala och riv potatisen och krama ur den. Servera plättarna rumstempererade med Crème Fraiche-äggen, stekt lök och ansjovisfiléer
Smaksätt med salt och vitpeppar. Garnera med dill. Skala och riv potatisen och krama ur den. Servera plättarna rumstempererade med Crème Fraiche-äggen, stekt lök och ansjovisfiléer
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås
I helgen lagade jag fläskfilé som i grädde gratineradesmed stekt lök och rosmarin. Bara att steka på skivad fläskfilé, ner i en form med stekt lök, på med grädde, rosmarin och ost och så sköter det sig själv i ugnen tillsammans med baconlindad potatis
Dela smördegsplattorna på hälften och lägg på en plåt med bakplåtspapper. ) Men jag lever, jag lovar, det har bara varit så galet mycket, både på jobbet och hemma
I Matplatsens recept använder Victoria färdig tomat- och bechamelsås, men jag föredrar att göra egen, det blir helt enkelt godast så, så nedan följer instruktioner för det med
4 1 gul lök 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 2 tomater 1/2 kruka basilika 2 dl vispgrädde 1 vitlöksklyfta 3 msk senap, gärna dijonsenap 1 msk soja 4 port ris eller annat gryn Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad iMat 20 % rabatt Oatly 2,5 dl Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.