Tillsätt honung och tomater. Koka tills tomaternaär mjuka och såsen har tjocknat, ca 20 minuter. Skär vitlöken i tunna skivor och tomaterna i små tärningar
Tillsätt tomatpuré och låt den fräsa med under omrörning en minut. Tillsätt oregano. Låt din tomatsås koka ihop på svag värme utan lock till en tjock sås ca 15-20 minuter
Såhär till helgen sparar jag recepten på två annorlunda sorts pizzor. Servera halverade med pizzasallad och vitlöksyoghurt (turkiskt yoghurt du blandat med pressad vitlök och salt)
Häromveckan hade jag pizzareportage i tidningarna jag skriver för, och innan jag lägger ut krönikan tänkte jag lägga ut pizzadegen och tomatsåsen i ett eget inlägg här, som är enkelt att länka till i framtiden när man hittar på nya recept på pizza framöver
Annars tycker jag också extremt mycket om denna variant pizza (klicka för länk här) som har mindre mängd mjöl (eller det är utbytt till gryn) och sedan ägg, philadelphia och fiberhusk (men det smakar man inte)
Tillsätt krossade tomater, socker, tomatpuré, lagerblad och örter. Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs det mjukt och glansigt i olivoljan utan att det får färg
Tomatsås till pasta, pizza mmMitt första vegetariska recept. Men smaken är så fyllig att jag upplever faktiskt inget behov av kött när den här såsen serveras till pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.