Jodå, vi har fått en ny inneboende. Under gårdagen bubblade han till riktigt bra och nu ligger tre limpor, snittade efter bästa förmåga, nybakade på bänken därhemma
Nu har jag testat att baka på pizzastenen både i den vanliga ugnen, men också på kolgrillen. Igår till middag flyttade Tinas kitchen ut för pizzabak på grillen
Tillsätt honung och tomater. Koka tills tomaternaär mjuka och såsen har tjocknat, ca 20 minuter. Skär vitlöken i tunna skivor och tomaterna i små tärningar
Tillsätt tomatpuré och låt den fräsa med under omrörning en minut. Tillsätt oregano. Låt din tomatsås koka ihop på svag värme utan lock till en tjock sås ca 15-20 minuter
Vi har bakat oss igenom en hel del recept med nattjästa bullar och våra absoluta favoriter är fortfarande varianten som man brer smör på innan de åker in i ugnen, blir ni nyfikna så hittar ni dom här
Om du inte har en baksten, skjutsa in pizzan på en varm plåt för att få till den rätta krispigheten. Idag har vi haft ett gäng från Getinge AB på heldagskonferens här på Solhaga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.