Hasselnötsfondant med espressokolasås
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Espressokolasås 1 dl grädde 0,5 dl sirap 0,5 dl strösocker 0,5 dl Espresso , eller starkt kaffe Hasselnötsfondant 175 gram smör , rumstempererat 1 dl strösocker 175 gram mörk choklad , (64-70 proc), hackad 50 gram nutella , hasselnötskräm 4 st ägg 4 st äggula(or) 1 dl vetemjöl Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.