Ni som hängt med ett tag vet att den baksidanficksig några frakturer för ett bra tag sedan och smärtan är något som spökar lite då och då, de senaste veckorna har den varit ganska närvarande om man säger så
Ann berättade också om den nya insamlingsfond hon varit med och startat, Kostfonden. Idag ser det tyvärr annorlunda ut hos många, godisharblivit något både stora och små äter alla veckans dagar
och så har det variti många år. Det blirioch för sig mer och mer sällan man ställer sigoch gör det, men när det väl står serverat på bordet så skrapas faten rena
Receptet kommer från mamma, och hon harisin tur fått det av en gammal granne som heter Gerd. Så i mammas receptbok heter den tilloch med Gerds Murrekaka
Smula ner osten ochtillsätt crème fraicheoch vatten. Servera med pasta eller ris. Skär tomaterna ibitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Mat har jag så att jag klarar migoch det äter jag. Så, som vanligt när jag inte vet vad jag ska göra med en för mig ny ingrediens går jag igenommina kokböcker för inspiration, idéerochtillagningssätt
Har man intetid att vänta på att en deg så länge så måste man givetvis värma smör och degvätska och det kommer bli bullar det med, men har du möjlighet så testa att använda kalla ingredienseroch låt jäsningen ta tid, det gör skillnad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.