Själv håller jag migtill påskgula desserter. konditor, så ni hajar. När vi skulle ha middagi fredags så var ju mina tankar helt inne på vår, och framför allt påsk
Nu vet niiallafall vad ni ska göra med överbliven grönkål. Igår kväll gjorde jag grönkålschips eftersom vi åkte ivägidag och den skulle blivitdåligtillsvi kommer hem om ingen hade gjort något med den
Nästa gång kommer jag ha i mer kryddor, så jag har lagt till dem i parentes i receptet. Rätten kommer ursprungligenifrånMexico (kallas där carnitas), men finnsi flera andra länder iolikavarianter och med olika sorters kött, ja till och med skiljer det sigvilken del på djuret som används
Det är väl under minadieter som det kan bliliteenformigt men sedan jag startade den här bloggen (och @tastyhealth på Instagram) har jag nog aldrigätit så varierat som jag gör nu
För isanningens namn, är det nog precis tvärt om. Egentligen är jag väldigt fåfäng, men jag har bestämt mig för att sluta låtsas att jag är någon slags prydlig hemmafru som kan allt och lyckas med allt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.