Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa. Skär smöret i bitar och blanda ner det. 50 g smör (kan ha tagit lite mer för att få till rätt konsistens på den gryniga massan)
Heja Coop måste jag säga när det gäller utländsk mat. Men när Charlotta hade testat att panera potatisbullar i panko, så gick jag helt enkelt och köpte mig en egen påse
Om ni tycker det är intressant så lägger jag upp recept de gånger jag hinner o tillfälle ges, men bilderna får ni levererade i lite sämre kvalité då förstås eftersom jag fotar med iPhonen
Se här - då harni något att utgå ifrån nästa gång. Till skillnad från senast prövade jag idag att vända ned en liten stuvning i äggvispet, vilket fungerade mycket bra
Rätten kommer ursprungligen ifrån Mexico (kallas där carnitas), men finns i flera andra länder i olika varianter och med olika sorters kött, ja till och med skiljer det sig vilken del på djuret som används
Ris à la Malta har många som återkommande efterrätt på julbordet. Vet ni hur han visste det. Lowe sa att om det var så, "då är det kört för min lillasyster"
Vi var i Nyköping i helgen och hämtade det (det står just nu i vårt cykelrum, grannarna är nog inte så glada, hi hi) och ska frakta upp det till Davids föräldrars gård där vi har en massa annan utrustning, bland annat en stor släde man kan lasta på vikter på och dra eller putta, som kan användas vid workshops, teamträffar och bara att träna med på somrarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.