Det har varit en rent sagt usel drinksommar. Då botaniserar jag gärna i vår drinkbibel, och från denna har vi under årets lopp testat en mängd vansinnigt goda drinkar
De här veckorna har verkligen rusat fram. Tillsätt 2 msk olivolja och kör till en slät smet. Så var det ännu en lördag igen och snart är september till ända
Receptet har jag hittat hos Ann-Louise på Lilla Matdériven som jag väl hyllar ungefär lika ofta som jag hyllar disaronno, men hon är ju så himla bra på det här med enkel och vegetarisk mat, och bra mat för barn, och bra på det här med äggfritt och nötfritt och sockerfritt och giftfritt
Panzanellan är hur enkel som helst och förvånansvärt god trots att den innehåller oliver, som inte är min favoritingrediens, samt sardeller, som ju kan vara lite väl mustiga i smaken om de inte använts helt rätt, som här
1/3 dl olivolja. Grädda i mitten av ugnen på 160 grader i ca 50 min. Ett egenkomponerat recept på ett bröd med mycket protein och bra fetter från nötter och frön men med ytterst lite kolhydrater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.