Jag blev kär i den här små söta kakan för första gången när jag ser dem Cristina, from Buenos Aires to Paris blir jag riktigt intressant i den här kakan, den gröna färg av kakan som dekorera med de röda hallons gör min hjärta rasande hehe, de blir söta och riktigt smarrigt tycker jag
Ok men du måste bakar en stor thai te tårta till mig. Jag fick en stor burk thai te från min thailändska kompis därför att hon gärna vill äta thai te cake
En morgonrutin jag brukar köra stenhårt med så här års när förkylningar ekar runt varje hörn är att svepa i mig denna ”wake me up shot” som innehåller citron, ingefära och äpple
Skär äpplena i klyftor. Barnen tyckte det var jätteroligt att få vara med och laga smeten och att efteråt få dekorera med kristyr var ju hur roligt som helst
Peel and top & tail the carrot, then slice very thinly. Blitz the rest of the ingredients together for 30 seconds or so, until you have a thick marinade. Place the carrot and marinade into a dish, mix together so that all of the carrot slices are coated, and set to one side for 30 minutes. Heat your oven to 200°C/400°F. Place the carrot strips side-by-side on cookie sheet (line it with parchment or a silicone mat if it’s not non-stick), spread the rest of the marinade evenly over the strips, and then bake for 15-25 minutes, depending on how crispy you want your ‘bacon’ to be
Combine all ingredients together in a saucepan and heat over low heat until simmering. You can also throw everything in the crockpot and set it on low or high with the top off
Vår "värsta" incident igår var dock bara ett litet bord med en kruka på som åkte i backen. Nu kommer äntligen receptet på desserten som var mitt bidrag till nyårsfesten vi var bjudna på
) Dessutom har jag kokat ihop en tokläcker fransk köttgryta på högrev, svamp, apelsin och annat smaskelimumsigt, men den får ni vänta på till nästa inlägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.