Rätten blev i slutändan friterad sötpotatismed rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök. Häromdagen testade jag att skiva den och steka den i rikligt med olja, så att den blev knaprig på ytan
Servera den rostadesötpotatisenmed den vitlöksstekta svampen och salladen. Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn och blanda medsötpotatisen på en plåt
På lunchbordet ställde jag fram grillad kyckling samt ugnsbakad sötpotatismed squash- ochtomatsalsaoch originalreceptet kommer från Coop men jag har bara justerat receptet lite efter min smak
goda och mättande vegan-wraps med de här enkla stekpanne-bröden. Mixa sötpotatisblandningenmed kikärtor, lite extra olivolja till en slät hummusliknande röra
Servera den rostadesötpotatisenmed den vitlöksstekta svampen och salladen. Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn och blanda medsötpotatisen på en plåt
Bred ut sötpotatisen på en plåt med bakplåtspapper. Skala sötpotatisenoch skär den i klyftor. Ringla över olivolja och strö på rosmarin och vitlök, blanda om ordentligt
Det ni ser på tallriken är ugnsrostadsötpotatis som serveras tillsammans med en uppvispad ricotta (för att den blir så mycket krämigare och godare om man vispar den), färska fikon och pistagenötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.