Passar två aubergineälskare som R och jag. Lägg den på en plåt med bakplåtspapper. Strö över lite flingsalt, rivet lime skal och ringla över lite honung
Blanda vatten, tomatpuré, honung och vinäger tillsammans med salt, svartpeppar samt rosmarinen. Grilla först grönsakerna och lägg dem på sidan medans du grillar kyckling klubborna som vänds ofta och penslas med marinaden tills den är slut
Slå på vinet med rapsoljan och klicka på honungen. Lägg potatis, champinjoner, gul lök, vitlök och paprika i Crock-Poten eller i en gryta att ställa i ugnen, salta, peppra, ha på rosmarin och vänd runt allt
) Denna gång med stekta aubergine, champinjoner, min favvo babyspenat och halloumiost ovanpå. Var sparsam med saltet, eftersom halloumiosten är rätt salt
Varva aubergine- och squashskivor medhalloumi, rucola och tomat-salsa till fina burgare. Det är lite pyssel innan man får sätta tänderna i dessa “burgare” av halloumi, squash och aubergine, men det är det värt
ShareRecept på Chévretoast medrosmarin & honung. Toppa medrosmarin och därefter ringla över honung. Tycker det ser snyggare ut på talriken med en större bit
Riv halloumin på rivjärn, blanda med övriga ingredienser, forma till biffar och stek. Jag åt mina med enbart grönsaker, men för er som vill ha potatis till så passar ju det utmärkt också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.