Hon har fått en ny skumplastmatta med siffror på som hon ligger på ibland om dagarna för att träna att ligga på mage på och som är bra nu när hon så gärna vill kunna åla eller krypa
Linsbiffar med smak av soltorkade tomater och rostade morötter. Grovhacka soltorkade tomaterna. Blanda linserna, morotsfräset, tomaterna och boveteflingorna till en mjuk smet, du kan även stavmixa smeten - tänk dock på att inte mixa röran het slätt då de är gott med lite större bitar i från morötterna
Häll på krossad tomat. Rör i kryddor och tomatpuré. 2-3 Ingredienser 1 stor aubergine 500 g köttfärs 1 gul lök 2 klyftor vitlök 1½ dl krossad tomat 2 msk tomatpuré 2 tsk oregano 2 krm paprikapulver 2 krm chilipulver 1 liten grön paprika några skivor inlagd jalapeno riven mozzarella cirka 1½ dl salt och peppar Instruktioner Skiva auberginen på längden i cirka 1 cm tjocka skivor. 1½ dl krossad tomat. 2 msk tomatpuré
Tomater, fetaost med ännu mera örter och oliver, en krämig smakexplosion att täcka din laxfilé med. Tycker man inte om det ena eller andra så byter man ut eller hoppar över, soltorkade tomater kanske kan vara nåt (inte i vårt kök för då sitter det en pillelisa och petar i maten) och kapris något annat
Häll ner bönor, majs, tomater och hälften av crème fraiche i grytan. 400 g korv, t ex choritzo eller falukorv1 rödlökSmör2-3 tsk curry1 burk kidney bönor, ca 400 g 1 burk majskorn, ca 340 g1 burk hela tomater, ca 400 g2 dl crème fraicheSalt
tomat. tomat. Jag vet inte riktigt varför jag fick för mig att laga den här lite udda kombinationen av fiskpinnar och tunnbröd men det blev faktiskt riktigt gott
Nu kan ju inte det Mårtenssonska köket skryta med något större tacointag, varken på fredagarna eller någon annan dag faktiskt, men ibland så säger även vi Olé och dukar fram en texmex-middag på matbordet
2 msk Mat & Bak Smör. 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Tillbehör. Skölj potatisen och koka i saltat vatten. 3. Lax. Lägg laxen i en ugnsfast form och skär 4 snitt längs med laxfilén om den är hel