Ugn 225º. Fluffen måste göras dagen innan, ska stå i kylen över natten. Värm grädden till den nästan kokar, rör ner dumlekolan som du har hackat i mindre bitar
4 medelstora ägg. Sätt ugnen på 200º. Sätt muffinsformar i två muffinspannors fördjupningar. Lägg dadlarna i en matberedare, häll i vattnet och mixa till en grov puré
Rör med några drag ihop blandningen så att det inte finns klumpar i den. Fyll lite smet i varje muffinsform, på med lite philadelfiaost och sedan lite till muffinssmet
Här är det senaste receptet jag hittade som jag ville prova, med några modifieringar. Varje gång jag gör vaniljkräm eller vaniljsås så börjar jag leta efter ett nytt recept att prova
(Med potatismjöl bör vaniljkrämen användas nygjord, med majsstärkelse kan den göras en dag innan. Förvara vaniljkrämen i kylskåp tills den ska användas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.