Fyll på med smet så formarna är fyllda till drygt hälften. Toppa med ett fint hallon. Känn med sticka. Serveras gärna med en klick vispad grädde på toppen
Rör med några drag ihop blandningen så att det inte finns klumpar i den. Fyll lite smet i varje muffinsform, på med lite philadelfiaost och sedan lite till muffinssmet
Ugn 225º. Fluffen måste göras dagen innan, ska stå i kylen över natten. Värm grädden till den nästan kokar, rör ner dumlekolan som du har hackat i mindre bitar
4 medelstora ägg. Sätt ugnen på 200º. Sätt muffinsformar i två muffinspannors fördjupningar. Lägg dadlarna i en matberedare, häll i vattnet och mixa till en grov puré
Jag har märkt att det blivit väldigt poppis att baka kakor med godis. Jag har provat två varianter innan som jag lagt ut här, nämligen Chokladmuffins med dumlekola och Chokladmuffins med chokladbitar, i det här fallet nonstop-choklad
Hej, Medina här. Marängfrosting. Här kommer jag med supergoda cupcakes, detta är en perfekt frosting för er som varken gillar smör eller färskost Muffinsen är saftig och god, mycket vaniljsmak och passar jättebra till marängglasyren
Jag har lite rabarber kvar i frysen och även om det fortfarande är svinkallt ute börjar jag sakta inse att det kommer en sommar även i år och därmed även ny rabarber
Jag har tidigare bakat en del glutenfritt och ofta med mandelmjöl, däremot så har jag inte riktigt testat att baka fluffiga muffins, utan det har snarare varit lite mer kompakta tårtbottnar och liknande
Det kanske inte gick såhär illa, men när jag testade att göra mangocupcakes så blev det i och för sig saftiga (fattas bara med så mycket mangopuré i smeten)och hyfsat goda cupcakes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.