Hallonmousse är enklare än man tror att göra. Själv brukar jag ge mig på lite otempererade och enkla chokladdekorationer när jag gör just den här hallonmoussen
Fyll upp med hallonmoussen. Hallonmousse ca 8 -10 portioner. Hallonmousse ca 8 -10 portioner. 4 dl turkisk yoghurt1 st vaniljstång eller 1 tsk vaniljsocker1½ dl florsocker2 dl vispgrädde300 g vit choklad600 g hallon
Hallonmousse med limesmaksatt flarnPortioner. Hallonmousse. Stjälp upp hallonmoussen eller servera den i glasen, garnera med färska hallon, och flarnen
Hallonmousse. Hallon är ett av sommarens bästa bär, topp två med jordgubbarna i topp. Tillsammans med syrlig lemon curd och krispiga smulor med lite smak av kokos kan det här bli sensommarens bästa dessert
Denna hallonmousse är lite mer stabil än den jag ofta använder. Hallonmousse. En stor skillnad gör det när man gör högre tårtor eller inte har så mycket tid på sig
350 g hallon, tinade/färska, plus några extra fina hela till garnering 1,5 dl turkisk yoghurt 0,5 dl honung, flytande 1,5 dl vispgrädde 20 g mörk choklad, krossad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.