Fyllning - Hallonsylt eller valfri sylt. Rör eller vispa fettet och sockret mjukt. Tillsätt ägget. Blanda i de torra ingredienserna och arbeta samman till en deg
Igår provade jag att baka hallongrottor för första gången och de blev supergoda. det gick ju både snabbt och var superenkelt så det är absolut inte sista gången som jag bakar hallongrottor
Jag testade ett av Leilas rawfood recept för ett tag sen. Jag är lite ny när det kommer till rawfood, för att inte tala om vegansk mat, men jag är faktiskt imponerad över att man på ett naturligare sätt kan göra smarriga desserter som inte innehåller en massa raffinerat socker och gluten
I dag har jag bakat hallongrottor. Den här satsen blir ca 30 st hallongrottor. Grädda 10-12 minuter. En mycket enkel kaka som de flesta känner igen och gillar, jag tänkte skriva älskar för det vet jag att det är många som gör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.