Mitt knep för att få dem på det senare viset är att tillsätta vaniljkräm i smeten. Låt det som blir över stelna och använd den sedan nästa gång du behöver smälta choklad
Julklapparna har varit planerade länge och är i princip klara men detdär med att göra hemmet julfint är något man inte bör göra förrän till första advent
Ett måste innan man går och lägger sig på julafton är ju den där nattmackan, spelar ingen roll hur mätt man än är så en macka med julskinka det måste man bara ha, punkt slut
Om man håller sig till receptet är knäck egentligen inte speciellt svårt men det gäller att passa noga så att det inte kokar över samt att vara ganska effektiv när smeten ska ner i formarna så att den inte hinner stelna
Strax dags att bege sig till jobbet, tänk att detsnartär helg igen. Jag blandade i lite lantbrödsmjöl i min deg men det går lika bra med ex rågsikt eller att bara ha vetemjöl
Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda
Nu närdet börjar närma sig hösten så ärdet grytor som gäller, i alla fall hos oss. Perfekt att laga och det brukar alltid bli en massa över, toppen att ha till kommande vecka
Snart kommer en Formex rapport om trenderna som kommer och är. Jag känner mig väldigt redo för att börja fixa inne igen och snart vill man även börja fixa med julpyntet
Ja då va det helg igen då, slappa står på shemat i helgen. Har nämligen en bra bok som väntar, om ni gillar kriminalromaner så är mitt tips till er en författare som heter Alex kava går ej att släppa hennes böcker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.