Oj vad fort tiden går när man har roligt. Men det är ju snart helg igen och valborg, vilken skall firas enligt tradition med Js syster och en massa god mat, så veckan lär springa förbi återigen
Här ha vi varit hemma hela helgen och donat och hållit på. I alla fulla fall så igår bjöd vi på lax och sen hade jag även stekt en karre i stekgrytan som är ju himla smidig dom ggr man kommer ihåg att använda den
Har ni saknat mina rullar. Så nu blir det inlägg om rullar igen. Jag har faktiskt gjort det. ) Denna gång blev det wraps/rullar med en god kyckling, champinjon- och baconröra
Kombinationen maräng, jordgubbar och vispgrädde är verkligen sommar för mig så det här är en tårta/bakelse som jag kommer njuta en hel del av när jag fikar i trädgården framöver
Hon tog en halv och tog en tugga av den halva. salt, koriander, spiskummin, cayennepeppar, 5 myntablad, några kvistar persilja´(jag hade gärna tagit mer än några kvistar persilja men den tog slut här hemma)
Risotton är nämligen väldigt god. Risotto med Karl Johansvamphar inte det vackraste utseendet. Okej, jag erkänner att det kanske är lite omständlig mat för en måndag – men det är härlig vardagslyx
Skala löken och dela den i halvmånar. 125 Pioppinosvamp (eller vanliga champinjoner). Polenta är lika lätt att göra som vanlig gröt, men den kräver samma uppmärksamhet som risottto - det vill säga att du vaktar den och rör om då och då
Långkok är något som har blivit väldigt populärt de senaste åren och jag märker att de recept jag har gjort har blivit väldigt populär den senaste tiden
Så jag beslöt mig för att dra ihop lite brudar och lite asiatiskt käk innan vi drog vidare för schlager I köket hade jag fått till mycket god asiatiskt mat, som fick mycket beröm från gästerna
Förra veckan bestämde jag mig för att ha en dag i veckan när jag äter vegetariskt. Maj månad gick till historien som månaden när jag snoozade en halvtimme på morgonen och lagade enformig mat
Efteråt träffade jag mamma som ville ha smakråd på färg och tapeter till köket. Måndag och ledig, började med ett besök hos barnmorskan och allt var bra
Sedan får den jäsa igen, endera lägger jag den i mina krukor, eller i franska formen. Jag lägger ihop allt i formen för bakmaskin, den knådar på program, nr 8
I och med kolhydrat-fetthysterin de senaste åren har morötterna ibland på något sätt lyckats bli anklagade för att innehålla mycket socker, vilket är ett totalt missförstånd
Det här är en rätt vi brukar ha på vår restaurangmeny på jobbet som jag bara måste tipsa er om , en riktigt lyxig rotfruktslasagne med en sås som smakar av senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.