Grovhacka nötterna och blanda med riven mandelmassaoch bittermandelolja. Forma till rullar och låt dem torka till ett par timmar innan du glaserar dem med choklad
Häll sedan upp på (väl rengjorda) burkar, på med locket och förvara i kylen. Testa du med. Jag valde att göra klumpfri marmelad så efter kokningen tog jag min stavmixeroch mixade marmeladen slät och fin
Det stora chokladhjärtat är bara gjort av smält choklad med hackade pistagenötter på. Jag bara formade mandelmassanoch doppade i choklad som jag smält i vattenbad, endel av chokladen var Raw och endel var vegansk och sockerfri
Garnera med dragon. Smula ner osten och tillsätt crème fraiche och vatten. Servera med pasta eller ris. Skär tomaterna i bitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Vill du ha tjockare sås finns ju maizena eller så blandar du lite av grädden med mjöl och toppreder. Stora smörklickar blandade med hackad persilja, salt och peppar ska fylla järparna och så blandar jag gärna hackad persilja även i färsen
Gör gärna dubbelsats och dela med dig eller frys in till senare tillfälle. Denna kaka har jag själv testat fram strax efter det att jag hade varit på kurs med Mia Öhrn
bottna en smord och bröad form med smeten. känn efter med en sticka så att smeten stelnat överallt. riv över mandelmassan grovt och strö över resterande socker och kardemumman
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.