Måtten på kryddor/tomatpuréen är ungefärliga, jag tyckte jag hade kryddat massor men när jag provsmakade så kände jag knappt någon smak alls, så den här soppan kräver att du provsmakar hela tiden tills den smakar som du vill
Till varmrätt blir det en ugnsstekt kycklingmed en kryddblandning som jag inte har provat förut och varianten på mos som ska serveras till har jag inte heller provat förut
Red av såsen med maizena. Börja med att skära kycklingochgrönsaker i mindre bitar. Och här kan man ju variera med andra grönsaker såsom bambuskott, broccoli, zuccini mm
Medkycklingröraoch knaperstekt bacon >>. Att mista nån man håller kär, en släkting eller bekant känns i hjärtat och man lider både av sorg ochmedkänsla
4 900 g kycklingben (900 g = ca 8 st) 2 morötter 2 rödlökar 4 vitlöksklyftor 6 potatisar 1 paprika 3 msk olja skal av 1 citron 1 tsk salt svartpeppar färsk timjan eller rosmarin Lägg till i inköpslistan
Bryn kycklingen i hälften av oljan, tillsätt vitlök och fräs den medkycklingen. Så idag blir det en kycklinggrytamed smak av grov skånsk senap, det enda jag behövde köpa var färsk dragon
Stek kycklingenmed kryddor och vitlök. Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Låt ananasen rinna av men spara spadet. Servera thaigrytanmed jasminris och isbergssallad. Bryn kycklingstrimlorna i rapsolja, tillsätt vitlök och röd curry och låt det fräsa med i en halv minut
Blanda ihop alla ingredienser med en stavmixer. Stek i lite kokosolja i en het stekpanna (bred ut smeten med en sked så den blir tunn, eller vicka på stekpannan fram och tillbaka)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.