Glasyren gjorde jag av Philadelphia färskost som jag blandade med Sukrin melis - florsocker i form av ett sötningsmedel som är gjort av Erythritol, en sockeralkohol som är naturlig och som inte skadar tänderna
Alltså, jag plockade äpplena från ett träd på allmän plats som nog har varit en del av en trädgård en gång i tiden… Även om jag är väldigt frestad att smyga in i trädgårdarna i villaområdet och testa alla olika varianter som nu har mognat fullt ut
Raw cheesecake med smak av ingefära. Istället för nötter och mandel som det ofta är i den här typen av cheesecake använde jag mig av solros- och pumpakärnor och det blir precis lika gott
När jag stod där och funderade på receptet så kom jag på att jag ju skulle kunna ha i en del av ramslöken jag hade plockat veckan innan och varför stoppa med det
Ett inbakat äpplemedmandelmassa, kanel och. Riv mandelmassanoch blanda med kanel och kardemumma. Såhär års är bitar av svenska äpplen, med kanel och socker, självklara smaksättare när jag bakar muffins
Sila av kryddorna och värm försiktigt glöggenoch servera med skållade mandlar. Att värma dryck med kryddor är en tradition med gamla anor i Sverige, den kom från början just från Medelhavetoch de gamla grekerna och romarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.