Istället för förrätt skickade vi runt fat med tre olika snittar. laxrullar med pepparrot, smördegsstänger med blåmögelost, valnötter och honung samt bruschetta
Och dessutom gillar jag att äta mat som inte fraktats runt hela vår planet för att landa på min tallrik (med det tyvärr inte sagt att jag inte äter mat som fraktats runt)
Med en härlig soluppgång framför sig kunde det knappast bli en vackrare morgon. Ett nyttigt bröd som detta, varvades med tårtor och macarones, så kalorierna höll vi inte inne på alls
Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Blanda färsen med salt och peppar i matberedaren. Låt färslimpan vila cirka 10 minuter innan den skärs i skivor och serveras med gräddsås, löken, grönsaker och potatis eller ris
Värm på medelvärme. Så gör du din egen Twix i megaformat – med bara tre ingredienser Så gör du glass på bara två ingredienser (utan glassmaskin) Dagens godaste
Då var det fredag, och denna vecka har verkligen varit fullspäckad, så det ska bli härligtmed helg. det vankas nämligen julbord, med vinbrudarna och deras grabbar
Det var en 60 bit bröllopstårta med Kladdkaksbotten, Mörk chokladmousse och Hallonmousse. Den här bröllopstårtan gjorde jag till ett par i helgen, blev riktigt nöjd hoppas de också gillade hur den blev
Kladdkaka med glasyr Cirka 24 bitar 200 g smör 3 dl Socker 2 ägg 1 dl kakao 2 dl vetemjöl 4 tsk vanlijsocker 1 tsk bakpulver Glasyr. Häll upp smeten i en långpanna, ca 35×20 cm, med ett smort bakplåtspapper i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.