Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör. Först ut är botten. Gör under tiden vaniljkrämen genom att skrapa ur vaniljstången och blanda med sockret i crème fraiche
Är även perfekta till att göra korvbröd, nu närdetär dax att ge sig ut på vårutflykter. Och så stöter jag pådetta recept, smakar precis som jag vill att de skall smaka
Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. färsk salvia, hackad. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Sedan kan man såklart utöka sin reportoar med tiden men skjut inte vilt, för använder du massa konstiga ingredienser som du inte har koll på så kan det vara svårt att balansera upp rätten påslutet
Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra närdet blir så attdet räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
Får bara hoppas att man är sugen pådet som bestämts varje dag. Eftersom vi har haft fullt upp hela dagen så har jag inte hunnit tänka allt för mycket påatt jag ska börja jobba imorgon
Detär alltid uppskattat. Har sonen kompisar på vardagsmiddag brukar jag se till attdet finns flera olika frukter hemma och så brukar de får vara med och göra sin egen fruktsallad/fruktportion med de frukter som de vill ha
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.