Klyfta löken fint och lägg i en bunke, pressa över citronsaften och strö över saltet. Min mamma kom från Pargas i Åbolands skärgård, hon hade med sig den finskatraditionen med olika rotsakslådor till julbordet
Tina och krama ur bladspenaten. Fräs den och bladspenaten iolivoljai en stekpanna. Mixa chèvre, mjölk och soltorkade tomater med stavmixer eller i en matberedare
Jag kunde inte hålla mig länge från att börja använda minapolkagrisar. Blanda allt (spar lite polkakross tillgarnering) och låt stå i kylen några timmar
Citronen kan man ersätta med osockrad havtornssaft. Smoothienblir ganska krämig och tjock tack vare avocadon, du kan tillsätta mera vatten om du tycker
Använder du pulver så blanda först ut den ilimesaften och rör sen ner i de varma bären. Det här var vårt första framträdande tillsammans och det gav oss båda mersmak, kontakten med våra läsare iverkligalivet är något vi båda uppskattar
Vilket vårväder vi har. Visstblir man på så gott humör när dagarna är ljusare. I går eftermiddag storstädade jag här hemma, såååå skönt när det är gjort
så då förstår ni hur bra och god den är Så häromdagen slängde jag ihop en sådan sallad och med litekycklingfilétill och en basilikasås, fick man till en riktigthärligmiddag
Mixa kexen och nötterna i en matberedare och tillsätt smöret. Fyllning. Vispa färskost med ricotta, riven parmesan, ägg och salt till en smet och bred ut på digestivebottneni formen
Häll kålen i en bunke och krama den mjuk med fingrarna, då blir salladen saftigare. Jag gjorde den populära kålsalladen med syrliga smaker frånkiwi och lime
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.