En gräsligt grön men härligt saftig spenatkaka med cream cheesefrosting till helgfikat.
Livsnjutarnas gourmetkök
Livsnjutarnas gourmetkök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 se
  • 15 bitar
  • 3 ägg, rumstempererade
  • 3 1/2 dl socker
  • 1 tsk vaniljextrakt
  • 170 g färsk spenat
  • 1 3/4 dl mild olivolja med låg syrahalt, t.ex. Fontana Cypern Extra Virgin
  • 2 msk färskpressad citronsaft
  • 4 3/4 dl vetemjöl
  • 3 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk salt
  • 200 g naturell färskost
  • 75 g mjukt smör
  • 120 g (mindre än 2 dl) florsocker
  • 1 tsk vaniljpulver / 2 tsk vaniljsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.