Härjedalsgryta med brunostkräm
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g benfritt älgkött (t ex bringa, högrev eller ytterlår)
  • 200 g kålrot
  • 200 g mandelpotatis
  •  
  • Brunostkräm
  • 1 1/2 dl messmör
  • 1 dl kesella
  • 2 msk koncentrerad lingonsaft
  • salt och svartpeppar
  • 200 g morot
  • 2 gula lökar
  • smör till bryning
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk nymalen svartpeppar
  • 2 lagerblad
  • 1 tsk lättkrossade enbär
  • 4 vitlöksklyftor
  • 5 dl vatten
  • 2 dl rödvin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.