Stek hälften av löken och vitlöken i smör på medelvärme tills hacket fått fin färg Arbeta snabbt ihop färsen, brödet, ägget, stekt och rå lök, hälften av osten, vin och örter till en bra smet
Jag var trött i axlarna i början, men det släppte när jag blev uppvärmd ordentligt. Imorse klev jag upp och drack en proteinshake innan jag knallade över bron till gymmet för ett tidigt (nåja, tidigt för att vara söndag) pass ashtangayoga
Idag blev det favoriten potatis & sötpotatisklyftor med grillspett av kyckling och en sallad med avocado, spenat,röd lök, röd paprika och gurka som kryddats med färskpressad citron, himalayasalt,cayennepeppar och B- jäst flingor
Dovhjort och svartrötter. Ryggfilén blev fantastiskt mör och god. Tillbehören var också perfekta och för ovanlighets skull var jag helt nöjd med resultatet
- /kilot. Körde ett ordentligt styrkepass och ökade på lite vikter som jag kände att jag klarade av, det är otroligt kul att känna att man blir starkare och starkare för varje vecka som går
Ja jösses så god om jag nu får vara så fräck och klappa mig själv på axeln. Verkligen en av det bästa jag bakat och visst är den något syrlig men det kan man själv styra genom att tillföra mer eller mindre sötning
Några långsamma och korta joggingpass och ett par yogapass har det blivit, men det var inte förrän ett par veckor sedan jag fick den där "wow-känslan" tillbaka (endorfinrus) som är så härlig med träning och som jag saknat
-) Det är iallafall lite nyttigare godis än vanligt godis eftersom det inte är något socker med. Julgodis och julgodis, det vet jag ju inte om det är förstås men jag gör den ju nu och det är snart jul så vi kallar det julgodis
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
-) Har faktiskt inte smakat än, men snart så. Tillsätt Rapsy eller havregurt, kaffe, olja och ägg. -). Jag gjorde bottnarna på kvällen så jag la bara en handduk över och lät de stå över natten
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.