Ingredienser Portioner. 4 4 potatisar 1 paprika 1 gul lök 2 msk olja 500 g köttfärs 6 dl vatten 1 köttbuljongtärning 500 g krossade tomater 2 tsk kummin salt och peppar Till servering gräddfil ev varmt vitlöksbröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Faktiskt finns det mat som är godare i matlåda än vad den är nygjord… Gulaschsoppa är en sådan rätt, som liksom gosar till sig i matlådan under dagen och smakar alldeles, alldeles underbart till lunch på jobbet
Gör så här. Skala, ansa och tärna potatis, morot och lök i lagom stora munsbitar. Hacka vitlöken fint. Putsa och skär köttet i fina och lagom stora grytbitar
Fräs färsen smulig i smör. Skala och tärna potatisen, och skala och hacka löken. Lägg ner potatisen och löken i färsen och späd med krossade tomater, vatten och buljongtärningar
Skala och hacka gul lök och vitlök och fräs den i en rymlig gryta med smör. Skär köttet i små tärningar och bryn det i omgångar i en stekpanna med smör
Hacka löken och stek den gyllengul i lite olja. Tillsätt paprikapulvret tillsammans med 3 msk vatten. Skär köttet i små tärningar och blanda ner tillsammans med resterande kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.