Fräs färs och hackad lök i en kastrull med smör. Skala och tärna potatisarna och rör ner i köttfärsen. Tillsätt buljongtärning, vatten och tomatpuré och koka i 10 minuter
Fräs nötfärs och rödlök i matfett i en gryta tills färsen smular sig och får färg. Tillsätt Salsa Mexicana, tacokrydda, vatten, tomatpuré, buljongtärning och låt soppan koka upp under omrörning
Fräs lök och vitlök i oljan i en gryta. Tillsätt färsen och smula sönder den. Tillsätt selleri, tomatkross, köttbuljong, spansk peppar, äpple, rostad paprika, salt och peppar
Bryn köttet i fett, salta och lägg det i gryta. Häll på hälften av vattnet och lägg i pepparkornen. Koka under lock på svag värme ca 30 minuter eller tills köttet är mört
Blötlägg brödskivorna i vattnet i ca 5 minuter. Smula sönder det uppblötta brödet och blanda det med kalvfärs, ägg, kalvfond, persilja, salt och peppar
Skär av det yttersta skalet på limen, undvik att få med det vita. Strimla skalet. Banka på citrongräset så att det spricker och skär det i mindre bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.