Resan gick under benämningen ”Solens mat & Italienska delikatesser” och var en ordnad gruppresa där vi flög ner till Rom direkt från Landvetter för att sedan med buss ta oss runt
Jordärtskockan är en slags solros ur samma släkte som vanlig solros, den odlades av ursprungsbefolkningen i nordöstra Nordamerika som kallade dem solrötter
Ingredienser Fröknäcke Recept av Magnus Johansson här på wgs. se Friterad schalottenlök 2 st schalottenlökar 2 msk vetemjöl ägg 3 msk ströbröd Råbiff 300 g biff av innanlår olivolja, några droppar 2 tsk dijonsenap 2 msk kapris 2 msk hackad persilja 5 cm selleristjälk salt peppar
Idag vaknade man upp till ännu en dag med strålandesolskenoch det är helt underbart skönt ute. Jag blir det iaf och får lite mer energi så har faktiskt både bakat och städat lite här hemma
Roséskumpa i kvällssolenVilken tajming, när vädret bestämde sig för att ge oss tillbaka sommaren begav vi oss till svåger och svägerska med tillhörande utomhuspool, tack för den
Jag drog ned på mängdenrapsolja till hälftenoch minskade ävenden kokta quinoan. Quinoan och rismjölet gör pajskalet riktigt krispigt, smakrikt och gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.