Får det lov att vara en chokladmuffins. Chokladmuffinsen är fantastiskt goda men väldigt mastiga. CHOKLADMUFFINS (LCHF)12 st4 ägg1,5 dl vispgrädde0,5 tsk äkta vaniljpulver200 g osaltat smör200 g mörk choklad (jag använde 86%)Gör så här
Igår kväll bakade vi dessa supergoda chokladmuffins. När chokladmuffinsen är klar sjunker de ihop en aning och det blir som en liten grop i varje muffins, det gör ingenting, de ska vara så
Ugnen. 180 grader. ca 12-15min. ca 10 mellan stora muffinsar. 1. vispa ägg och socker pösigt i en bunke. 2. rör sedan ner alla torra ingredienserna utom filmjöl, smör och chokladen
Klä en form 15x25 cm i bakplåtspapper. Blanda mjölk, socker och sirap i en stor kastrull. Koka upp på medelvärme och låt koka ca 20 minuter, under omrörning och var uppmärksam mot slutet då det snabbt kan bränna fast
I förrgår visade jag er en kladdkaka med avokado och utan ägg, och jag testar vidare med att baka bakverk i samma anda och gjorde därmed äggfria chokladmuffins
Blanda alla torra ingredienser. Arbeta ner smöret i blandningen. Häll i mjölken och arbeta ihop degen. 2. Arbeta degen smidig på en lätt mjölad yta, dela den sedan i 4 mindre delar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.