Förvara dina grissini torrt och svalt. Förvara dina grissini torrt och svalt. Allmänt Grissini. Grädda grissinin i cirka 20 minuter tills de är gyllenbruna. Grädda grissinin i cirka 20 minuter tills de är gyllenbruna
Förvara dina grissini torrt och svalt. 1Grissini25 g jäst 2,5 dl ljummet vatten 6-7 dl vetemjöl 2 tsk salt 5 msk kallpressad rapsolja havssalt vallmofröLös upp jästen i vattnet. Grädda grissinin i cirka 20 minuter tills de är gyllenbruna
Finfördela jästen i en bunke innan du tillsätter fingervarmt vatten och sedan olivoljan och saltet. Häll vätskan över jästen och rör tills allt har löst sig
Rör ut jästen i det ljumma vattnet, tillsätt salt, honung, olivolja och hackad rosmarin. Blanda i mjölet och låt gå i maskinen i ca 8-10 min till en slät härlig deg
Grissini med smak av rosmarin (välj chili, vitlök m m) ca 100 st25 g jäst4 dl ljummet vatten4 msk olivolja2 tsk salt1 msk honung4 msk färsk hackad rosmarin10 dl vetemjölGarineringolivolja att pensla medhavssalt med smak av rosmarinSmula jästen i en bunke och rör ut med vattnet. Varje deg blir ca 25 grissini. Grissini med smak av rosmarin (välj chili, vitlök m m) ca 100 st
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.