Till isterbanden åt vi kokta rödbetor och varm krämig squash meddillsmak (receptet finns sedan tidigare här, men jag skriver det även i detta inlägg för att få det ihop med isterbanden)
Gubben tog med lill killen och åkte och hälsade på farmor så då passade jag på att frosta frysen och torka ur den och kylskåp inför dagens storhandling
Idén till den här enkla potatissalladen, smaksatt med dippmix, fick jag från ett liknande recept som jag läste på den mycket trevliga bloggen 'Smaskelismaskens' (se här)
Jag lägger även in receptet här så det finns med i mitt arkiv också. Våffeljärnet som jag har använt till denna artikel är → detta dubbeljärn från Åviken och det är sjukt smidigt med ett dubbeljärn måste jag säga nu när jag testat
Mycket citron och dillsmak passar perfekt med laxen. Servera med ris och grönsaker. 600 g lax (om du ser något vitt på fotona så blandade vi med lite torsk också). 600 g lax (om du ser något vitt på fotona så blandade vi med lite torsk också)
Jag fick hem Isbjörnens kaviar, en vanlig tub och en meddillsmak. Isbjörnens kaviar är först i Sverige med miljömärkningen MSC (Marine Stewardship Council) som innebär att produkten kommer från ett hållbart fiske
Dillsmaken passar väldigt bra ihop med smakerna i renskavsgrytan. Att ha grönpeppar i grytan är riktigt gott, den bidrar på ett försiktigt sätt med styrka till rätten, lite smyghetta skulle vi kunna kalla det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.