Smaken är torr med inslag av tropisk frukt, vanilj och fat. Väldigt lik mina andra fisksoppor men den här gången hade jag mer vin än vad jag brukar ha, jag hade mycket fänkål, mycket purjolök och lite mindre av gul lök
Hetta upp en panna med smör och fräs lök och fänkål utan att det får färg ett par minuter. För min del är det viktigt att reda på rester, dels är det ett väldigt slöseri med råvaror att bara kasta
Smaka av såsen med salt och vitpeppar. Servera med nykokt spaghetti eller tagliatelle. Så här gör du 20 min Hetta upp en panna med smör och fräs lök och fänkål utan att det får färg ett par minuter. 1 st fänkål, strimlad
krämig saffranspasta medfänkål, dill och quorn. pasta, grönsaker och krämighet. Jag valde därför att ta en klassisk julkrydda, saffran, och kombinera med sådant som alltid faller mig i smaken
Späd med grädde och svampspad. Krydda med salt, peppar och paprikapulver. Nagga botten med en gaffel. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.