En förrätt jag minns från när jag växte upp är avokadoskal fyllda med just avokado och färskost. Jag skulle dessutom gissa att det var första gångerna jag kom i kontakt med just avokado
Jag hade gjort en Fiskgryta, Frida hade köpt med sig ett förbaskat gott vin och Ida hade gjort en dessert som var så grymt god som jag ska försöka mig på att kopiera någon dag
Förra årets som torkade på ett myggfönster framför en värmepump har en helt annan färg och storlek. Hade nog lite för hög värme när jag påbörjade torkningen av trattkantarellerna i varmluftsugnen
Det var nog inte bara kryddningen som gjorde att de blev extra bra i dag. Köttbullarna vi åt i dag var enligt vårt vanliga recept som jag oftast använder ändå berömde Leif dem jättemycket och tyckte att de var ovanligt goda
Det här receptet är taget från Matmagasinet nr 8-9 2012, men min yoghurtpannacotta på bilden ovan stelnade inte tillräckligt, utan blev mer som en krämig och underbar dessertyoghurt
Igår kände jag mig som skräddaren som först skulle sy ett par byxor som sen blev en skjorta som sen blev ett par handskar som sen blev en mössa som till sist blev ingenting
Dulce de leche-fondant eller kolafondant som den blivit döpt till här hemma. Detta är ett väl beprövat recept som jag tänkte "damma av" och lyfta fram igen här på bloggen, nämligen Dulce de leche-fondant
När jag öppnade luckan och kikade in så blev jag helt förblindad och det sved som satan i ögonen. Tex mex kallar jag det för att jag serverar ostomeletten med några av tillbehören som brukar ingå när man äter tortillas eller tacos
En bra BBq-sås är ett gott tillbehör till sommarens alla grillningar och är en sås som passar sig bra både varm och kall samt både till kött, fågel, fisk eller vegetariska alternativ
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.