I kväll ska jag laga rabarberkyckling, ett spännande recept som jag hittade på bloggen Mumsfillibaba, och det passar ju utmärkt nu när det är rabarbersäsong
Jag har gjort Pulled pork tidigare, men då oftast använt mig av färdigbbq-sås. Vi har två frysar hemma, varav en är en stor gammeldags pjäs som öppnas som en kista
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tills osten smält. 1hönsbuljongtärningar. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Vrid varje strimla till skruvar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. 1baconGör så här. Dela degen i 2 delar och kavla eller tryck ut 1 del i taget på ett lätt mjölat bakbord till en rektangel ca 30×15 cm. Skär ca 2 cm breda strimlor. Grädda dem mitt i ugnen cirka 10 minuter tills de fått fin färg
Jag vet att jag lagt ut receptet tidigare men denna är verkligen värd att göra nu tillmidsommar. Här kommer ett av mina favoritrecept, nämligen den underbara silltårtan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.