Kryddig grönpeppar köttfärslimpa. 1 kg nötfärs3 msk kalvfond2 ägg1 stor gul lök (finhacka)1 msk tomatpuré1,5 msk sambal oelek0,5 burk grönpeppar i lagVitpeppar, svartpeppar, aromat (eller salt)Blanda alla ingredienserna i en stor bunke
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port 1 kg Nötfärs blandfärs eller lammfärs 5 st Vitlöksklyftor 1 tsk Paprikapulver 1 st Gul lök (riven) 1/4 dl Bladpersilja (hackad) 1/2 msk salt 1/2 tsk Nymald svartpeppar
Grillade kycklingklubbor 4 port. Kycklingen hade jag klart för mig redan på förhand. Den ville jag grilla i ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite mer osäkert vart vi skulle hamna med resten och om jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta oss och äta om avokadon skulle smaka gott, om det skulle bli för mäktiga paprikor eller om den kalla paprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken
Grillade kycklingklubbor med krämig ostpasta. Är man sjuk/förkyld och bara behöver något lättsmält så brukar jag nöja mig med en god buljong men detta recept med ostfyllda tortellini blir mer en lyxmiddag vill jag påstå
Sätt ugnen på 225 grader. Skär kyckling, paprika, purjolök och tomater i bitar. Lägg i allt förutom kycklingen i en ugnsfastform och stek i ugnen ca 10 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.