Grillade paket av rosévinsbrässerad torskryggmed grön sparris. Som tillbehör serverade jag grillade limehalvor (samma lime som skalet till fisken kom från), att grilla dem gör att saften från limen blir lite sötare och man får även ut mer saft från limen när den är varm
Lägg i en kastrull med saltat vatten och en klick smör. salt och nymalen svartpeppar. Tärna äpplet. Häll av vattnet och mixa till en slät puré tillsammans med smöret i en kannmixer eller med stavmixer
Servera köttet tillsammans med kokt potatis ochgrillade äppelskivor. Lägg kotletterna i senapsmarinad, eller blanda senap och finhackad salvia och stryk blandningen på båda sidor av kotletterna
Grillade färskpotatisar. torskrygg (från östra Östersjön). Finstrimla salladslöken och blanda med chili (tillsätt lite chili i taget och smaka av då styrkan varierar), vitlök, tomatkött, örterna, vinäger och olivolja
Smaka av med salt och peppar. salt och peppar. Blanda majonnäs och gräddfil. Vänd ner grönsaker och frukt. Låt den rinna av ordenligt och ”slunga” den i en ren diskhandduk så att den blir riktigt torr
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.