Lammracksen blev perfekta och potatisklyftorna örtades in och grillades, också för att spara plats. Pappa brukar alltid servera en ärtpuré med mynta till lammet och här är min egen variant
Finhacka chili och strö över tillsammans med örterna. Krydda med salt och peppar. 1500 g ryggbiff. 1250 g risnudlar 1 broccoli 2 vitlöksklyftor 1 msk olivolja machesallad babyspenat sockerärter 500 g ryggbiff ½ kruka koriander 0,5 knippe bladpersilja 1 röd chili 1 limeKoka nudlarna enligt anvisningar på förpackningen
1 kg ryggbiff salt svartpeppar. 1 kg ryggbiff salt svartpeppar. Bearnaisesås1,5 dl vatten 1,5 dl vitvinsvinäger 1 gul lök, grovt hackad 300 g smör 3 äggulor 1 kruka persilja, grovt hackad tabasco chilipulver
Snabbgrillad sockerkaka med jordgubbar och grädde till dessert…. Så löd maten vi grillade ikväll när en reporter från Sydin var här för att fotografera ikväll
Låt ryggbiffen vila en stund innan det serveras. Blanda allt och smaka av med salt och socker. Tvätta potatisen noga och koka mjuk med skal i saltat vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.